Vi hjælper Ballerup Kommune med en tilgængelighedsplan

Tilgængelighedsplanen skal give et overbilk over kommunens offentlige veje og stier, som vil danne et grundlag for forbedring af borgernes tilgængelighed mellem egen bolig, offentlige bygninger, kollektiv trafik samt andre servicefunktioner og kulturelle tilbud.

 

Dato 07-02-2017

 

 

 

 

Vi hjælper Ballerup Kommune med at lave en tilgængelighedsplan og vi skræddersyr altid planen efter kommunes ønsker og behov! Vi samarbejder tæt med kommunen og en følgegruppe med reprænsentanter fra kommunens Seniorråd og Handicapråd.

Med udgangspunkt i udpegede rejsemål i kommunen, vil planen dels give et overblik over kommunens tilgængelighedsnet samt indeholde en detailregistrering af tilgængelighedsproblemer på en udvalgt tilgængelighedsrute.

Vi udarbejder et løsningskatalog, der indeholder konkrete løsningsforslag til registrerede problemområder.

Den endelige plan vil styrke kommunens indsats for tilgængelighedsløsninger i forbindelse med andre trafiksanerings- og anlægsprojekter, der over tid vil blive gennemført.

Formålet er, at vigtige rejsemål gøres tilgængelige for alle i kommunen.

Ballerup Kommune ønsker derfor, at alle borgere skal have mulighed for at bidrage til tilgængelighedplanen via en spørgeskemaundersøgelse.

Se kommunes nyhedsopslag samt link til spørgeskemaundersøgelsen her: www.ballerup.dk/byforalle