Nyhedsarkiv

Projektet omfatter skitsering, konsekvensanalyser, hovedprojekt med udbud og anlæg:

Vi er nu færdige med rådgivning til Stigsborgs Havnefront. Byrådet har netop godkendt udviklingsplan for 1. etape. Se afsnit om vejstruktur og parkering her. Vi har også bidraget til udviklingsstrategien, se afsnit om mobilitet her.

Vi ser frem til, at Aarhus Kommune sender projekter i miniudbud under rammeaftale for levering af teknisk rådgivning og bistand, for vi er med på to af delaftalerne som hovedrådgiver: ITS-projekter (og signalanlæg) Simple planopgaver Og vi er tillige med som underrådgiver på endnu en delaftale: Komplekse planopgaver - hvor Niras er hovedrådgiver.

På Nørre Boulevard i Holstebro er der tæt trafik, særligt om morgen. Flere af uddannelsesinstituationerne har udvidet de senere år og der er desuden planer om en udvidelse af Nørre Boulevard skolen, hvilket vil give endnu mere pres på vejene.

Vi hjælper kommunen med at kortlægge utrygge steder omkring skoler, institutioner og ungdomsuddannelser. For at få brugernes oplevelser med, har vi afholdt workshop med skolerne i Lyngby-Taarbæk Kommune....

Den 12. marts 2007 blev Martin den niende ansatte i Via Trafik. I dag har Via Trafik 60 ansatte. Vi fejrede Martin med stor fælles frokost.

Tag godt imod vores nye ingeniør, Sean Klüver Larsen.

Fik du hørt, hvordan en trafiksanering kan foldes ud i en strandpromenade på Byens Gulv 2017? Se indlægget, som blev præsenteret sammen med bygherren, Helsingør Kommune, her.

Vi hjælper Ballerup Kommune med at lave en tilgængelighedsplan og vi skræddersyr altid planen efter kommunes ønsker og behov! Vi samarbejder tæt med kommunen og en følgegruppe med reprænsentanter fra kommunens Seniorråd og Handicapråd....