Cykelparkering til Metro Cityringen. Via Trafik bidrager til at gøre de Københavnske cykelvilkår til nogle af de bedste i verden.

CYKELPARKERING UDVIDES TIL 600 NYE PLADSER I KØBENHAVN!

Vi hjælper med at skabe mere og bedre cykelparkering i København. Cykelparkeringen i København skal nemlig udvides ved Metro Cityringen. Vi ser frem til at kunne tage på karruseltur rundt i København med den nye Metro Cityring. Især ser vi frem til at kunne parkere cyklen trygt og godt på én af de mange cykelparkeringspladser, vi har været med til at placere.

I efteråret 2017 stillede et team af erfarne rådgivere (trafikingeniører og en landskabsarkitekt) skarpt på 14 lokaliteter, som udgør de kommende Metro-forpladser.

Opgaven for Via Trafik bestod i at hjælpe til screening af muligheder for placering af nye og flere cykelstativer end de allerede planlagte. Dette skulle gøres under hensyn til funktionalitet, fremkommelighed, sikkerhed, tilgængelighed og byrumsarkitektur.

Med udgangspunkt i Cyklistforbundets Cykelparkeringshåndbog og tværfaglig dialog, er vi glade for atter at bidrage til at gøre de Københavnske cykelvilkår til nogle af de bedste i verden. 

Vil du vide mere om, hvordan vi arbejder med cykelparkering og cyklisme? Så kontakt Martin Kallesen: mkk@viatrafik.dk 

Læs også den nye pjece: ‘Vejtekniske løsninger for cyklister’.

Pjecen er udarbejdet af Vejdirektoratet med bidrag fra Via Trafik.

Please follow and like us: