null

Vi optimerer skoleveje i Horsens

De seneste år har vi udarbejdet en lang række skolevejsanalyser for bl.a. Frederiksberg, Lyngby, Greve, Favrskov og Vejle Kommune.

I løbet af foråret hjælper vi så Horsens Kommune med kortlægning og analyse af kommunens veje til skoler og dagtilbud. Formålet er at optimere sikkerheden uanset om børnene går, cykler eller noget helt tredje. De næste måneder skal vi derfor:

  • Udpege anbefalede ruter til skoler og dagtilbud
  • Besigtige udvalgte lokaliteter
  • Lave projektliste over tiltag på de anbefalede ruter

Sikre skoleveje er én af vores kernekompetencer og noget, der ligger os meget på sinde. Derfor tilstræber vi også at være opdateret på den nyeste viden og udvikiling inden for området. Vi er glade for, at Horsens Kommune har valgt os til opgaven, og vi ser frem til samarbejdet.

 

Hvis du vil vide mere
Kan du kontakte Jens Kristian Duhn jkd@viatrafik.dk

07.02.2019