Verdensklasseforskning

HVAD KAN DANMARK LÆRE?

Vi er stolte over vores nye markedschef i Aarhus. Michael Sørensen, som er ekspert i trafiksikkerhed, er vendt tilbage til Danmark efter 12 år som trafiksikkerhedsforsker i Norske TØI (Transportøkonomisk institutt). Han har skrevet en artikel om sine erfainger fra arbejdet i verdens mest trafiksikre land.

Læs artiklen her: Verdenklasseforskning i verdens mest trafiksikre land, Norge.

Lærdommen fra Norge

Norge har de sidste 12 år haft en imponerende reduktion i antal dræbte. Hvad er det Norge har gjort rigtigt, og hvad kan Danmark lære af dette? Norge har satset mange penge på forskning i trafiksikkerhed og har brugt resultaterne til at få ”mest trafiksikkerhed for pengene”. Sagt på en anden måde er man begyndt ”at plukke de mere højthængende frugter”.

 

24.04.2019

Vil du høre mere om vores arbejde med trafiksikkerhed

Så kontakt

Andre cases