Konference: Mikromobilitet 2020

Den 24. september 2020 afholder Vej-EU en spændende konference om El-løbehjul og disses fremtid i byerne. Her har du bl.a. mulighed for at høre Direktør for Færdselsstyrelsen, Stefan Søsted, vores egen Michael Sørensen samt mange andre, udtale sig om deres erfaringer med den nye trafikant type.

 

Se mere om konferencen her:

Konference – Mikromobilitet 2020: El-løbehjul – Udfordring eller løsning i fremtidens byer?

El-løbehjul

El-løbehjul i København

El-løbehjul

Målgruppe

Konferencen henvender sig til by- og trafikplanlæggere, arkitekter, medarbejdere i de kommunale forvaltninger, politikere, rådgivere, entreprenører, medarbejdere indenfor forsikringsbranchen samt alle andre med interesse for mikromobilitet.

Vil du høre mere om mikromobilitet?

Så kontakt

Andre cases