Mikromobilitet - Hvordan ser fremtiden ud?

Når det handler om mikromobilitet, kan det være vanskeligt at spå om fremtiden – både når det gælder udviklingen af ny teknologi og forretningsmodeller.

I januar-udgaven af Trafik og Veje  har vores eksperter i mikromobilitet: Simone D. Thomsen og Michael W.J. Sørensen, alligevel kigget dybt i krystalkuglen og forsøgt at komme med fire spådomme om fremtidens elektriske mikromobilitet i Danmark.

Det har de, fordi det er vigtigt at se lidt frem i tiden for at lave løsninger inden for by- og trafikplanlægning samt anlæg af veje og stier, som ikke bare er relevante og fungerer i dag, men som også gør det i morgen.

Læs mere om de fire spådomme for fremtidens mikromobilitet i artiklen: ’Fremtidens mikromobiltiet version 2.0′. Du finder artiklen her.

Læs også vores artikel om el-løbehjul. Her vurderer vi de norske regler i sammenligning med de danske:

Læs artiklen her : Gode forslag til norske regler for elsparkesykkel

Mikromobilitet: Via Trafik har fire spådomme om fremtidens mikromobilitet. Læs med i en ny artikel om emnet.
Mikromobilitet - Hvordan ser fremtiden ud? Via Trafik giver et bud i ny artikel.

Vi følger de nye trafiktendenser og transportformer

Èn af vores kernekompetencer er at følge tidens trafiktendenser. Derfor er vi også opdateret på den nyeste viden inden for de nyeste transportformer som el-løbehjul og anden mikromobilitet.

Vi har i den forbindelse også skrevet artiklen: ‘Der bør være hjelmpåbud ved brug af el-løbehjul’. Artiklen er publiceret i Trafik og veje 

Læs med her

 

Opfølgning

Som opfølgning skal det nævnes, at det netop er annonceret, at et sådan påbud om hjelmbrug ifm.kørsel på el-løbehjul træder i kraft i 2022.

 

 

18. januar 2021

Vil du høre mere om, hvordan vi arbejder med mikromobiltet?

Så kontakt

Andre cases

Please follow and like us:
fb-share-icon