null

Ingeniørpraktikant søges til vores Aarhus-kontor!

Er du vores nye ingeniørpraktikant, og vil du være med til at præge fremtidens trafik og byrum samtidigt med, at du får mulighed for at udvikle dig i en virksomhed, hvor nøgleordene er arbejdsglæde og høj faglighed? Vi søger nemlig en praktikant til efteråret, der har lyst til at hjælpe os med at løse vores mange spændende opgaver på vores Aarhuskontor.

Hvorfor arbejde i Via Trafik?

Vi er et ungt, men erfarent firma med et dynamisk fagmiljø. Du bliver omgivet af erfarne kollegaer, som vil give dig kvalificeret, faglig sparring og som er optagede af at hjælpe dig med at dyrke og udvikle dit faglige talent. Vi er et stort, men lille firma. Med lille mener vi, at der er kort vej til ledelsen, ingen bureaukratiske procedurer, højt til loftet, stor mulighed for at påvirke egen hverdag og forfølge de skæve tanker. Samtidig er vi et ”stort” firma, hvilket betyder, at vi har et stort fagmiljø, der dækker bredt og kan løse alle opgaver inden for vej, planlægning og modellering. Vi er både et professionelt rådgivningsfirma og en familie. Det betyder, at vi har fokus på vores faglighed, og på altid at levere trafikrådgivning af høj faglig kvalitet. Vi stræber altid efter at blive dygtigere og udvikle os. Vi interesserer os for hinanden, passer på hinanden, hjælper hinanden og arbejdsglæden er altid i højsædet.

Dine opgaver:

Via Trafik har kontor i Aarhus og Birkerød med i alt 53 ansatte. Som ingeniørpraktikant bliver du en del af Aarhuskontoret med i alt 13 ansatte, som består af en planlægningsafdeling og en vejafdeling. Du bliver primært en del af vejafdelingen, hvor vi arbejder med alle aspekter inden for vej, og tanken er, at du skal hjælpe os med at løse disse mange spændende opgaver.

Hvem er du?

 • Du er sandsynligvis i gang med din uddannelse som diplomingeniør med specialevalg i infrastruktur
 • Du er et fagligt, engageret talent, der brænder for dit fag
 • Du er nysgerrig og stiller spørgsmål
 •  Du har godt humør og er god til at samarbejde
 • Du kan arbejde fra vores Aarhus-kontor

Vi tilbyder dig:

En arbejdsplads, hvor der er:

 • Stor medindflydelse på din udvikling
 • Afvekslende projekter
 • Højt til loftet og et uhøjtideligt arbejdsmiljø
 • Hyggelige og dygtige kolleger både i Birkerød og Aarhus
 • Sundhedsforsikring & frokostordning (og kage)
 • Sociale og faglige arrangementer i ind- og udland
 • Kontor i flotte nye lokaler med byens bedste udsigt over Aarhus by og havn samt gratis parkering i Aarhus midtby, og så er Århus letbane lige ude foran døren

Om Via Trafik:

Via Trafik er et rådgivende ingeniørfirma med mere end 20 års erfaring i varierede og komplekse trafikopgaver, der spænder fra idé til anlæg. Vores Aarhuskontor ligger centralt på 7. sal i Navitas. Vi går op i, at vores praktikanter har en positiv udvikling, og har de seneste 2 år på Aarhuskontoret haft 3 praktikanter, som alle efterfølgende er blevet ansat som studentermedhjælper og senere fastansat.

Vil du vide mere, så kontakt:

Markedschef
Michael W. J. Sørensen
Direkte: 3063 4005
mis@viatrafik.dk

Teamleder
Christian Fræhr
Direkte: 2257 9408
cif@viatrafik.dk

Af hensyn til persondataforordningen bedes du kun sende din ansøgning til: ansoegning@viatrafik.dk. Navngiv ansøgningen: ‘Ingeniørpraktikant’.

Al data du deler med os, bliver behandlet ift. retningslinjerne i persondataforordningen. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan altid kontakte os, med henblik på at få dine data slettet. Sørg desuden for, at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold, mv.).

 

 

 

Please follow and like us: