Cykeløer - begreb og anbefalinger

For nyligt har vi hjulpet Vejdirektoratet med at fastlægge forslag til designanbefalinger for såkaldte cykeløer. Forslaget skal bl.a. sikre, at specialcykler, fx ladcykler og andre godscykler, kan anvende disse designanbefalinger. I den forbindelse har vi udarbejdet kørekurver for syv forskellige typer specialcykler.

Det spændende projekt har inspireret os til at skrive artiklen: “”Cykeløer – nyt begreb og designanbefalinger”.

Artiklen er publiceret i månedens udgave af Trafik og Veje.

 

Læs med her: Cykeløer – Nyt begreb og designanbefalinger

På billedet til venstre ses en cykelø i krydset Ellebjergvej/Gl. Køge Landevej i København med en vinklet yderkurve (145°), hvor der er god plads til en cykel med anhænger. Foto: Via Trafik – En del af Sweco.

 

17.11.2022

Vil du høre mere om, hvordan vi arbejder med cykeløer og kørekurver?

Så kontakt

Andre cases

Please follow and like us:
fb-share-icon