Ny markedschef til Aalborgkontoret!

Vi har lige budt velkommen til vores nye markedschef, Mikkel Færgemand, der skal understøtte en markedsmæssig og faglig udvikling i afdelingen for Trafik & Mobilitet med henblik på at konsolidere og vækste afdelingen i Nordjylland.

Mikkel skal varetage projektledelsen på nogle af Swecos mange tværfaglige projekter med afsæt i sin store erfaring fra branchen:

”Mit fokus er at indgå og udvikle gode, konstruktive samarbejder på tværs samt varetage og sikre den gode projektledelse af både små og større multidisciplinære projekter, som er min helt store passion. Jeg glæder mig til at understøtte den rivende udvikling Sweco er i – ikke mindst efter opkøbet af Via Trafik – En del af Sweco,” siger Mikkel Færgemand.

Vi ser frem til at løse mange spændende projekter sammen med dig, Mikkel!

Læs mere i pressemeddelelsen her

Mikkel Færgemand er ny markedschef på Swecos Aalborgkontor.

Andre cases

Please follow and like us:
fb-share-icon