Rådgivende trafikingeniører

Toppen af kompetente og engagerede medarbejdere

Via Trafik blev etableret i 2000 af firmaets tre partnere: Mogens, Peter og Ulrik.

19 år efter den lyse ide beskæftiger vi ca. 60 engagerede og kompetente medarbejdere i vores to afdelinger i Birkerød og Aarhus.

Vi ønsker at bidrage til en bæredygtig samfundsudvikling gennem solid trafikrådgivning.

- Det gør vi med en stab af stærke kompetencer, mangfoldige erfaringer og ved løbende at være opdateret på de nyeste tendenser inden for branchen.
Vi tror på, at vidensdeling er vejen frem. Derfor fylder undervisning, artikelskrivning og sparring med samarbejdspartnere og klienter en del i vores hverdag. Vi deltager desuden ofte i konferencer og videreuddanner løbende vores medarbejdere.

Vi arbejder tværfagligt og deltager gerne i arkitektkonkurrencer og projekter sammen med andre rådgivere. Foruden et stærkt tværfagligt netværk giver disse samarbejder os nye perspektiver på problemløsning i praksis. En indsigt og viden, der er uvurderlig i forhold til de standarder vi ønsker at sætte i vores trafikrådgivning.

Vi har stor erfaring som totalrådgiver, underrådgiver og solorådgiver og indgår også i konsortier. Desuden samarbejder vi gerne om internationale projekter og har arbejdet på flere spændende projekter i blandt andet Norge, Tyskland, Grønland og på Færøerne.

Arbejdssproget er dansk, norsk og engelsk, men vi taler også fransk, færøsk, pakistansk, persisk, tyrkisk og tysk.

Det var ønsket om at levere optimal trafikrådgivning og samtidig skabe en arbejdsplads med høj arbejdsglæde og dynamik, der kickstartede Via Trafik i en nedlagt tømmerforretning nær Hillerød. Firmaet har udviklet sig fra de tre partnere til ca. 60 medarbejdere fordelt på fire fagområder i Øst- og Vestdanmark:

TRAFIKPLANLÆGNING – TRAFIKANALYSER – VEJPROJEKTERING – FORMIDLING

Strukturen i virksomheden er flad med en høj grad af selvstændighed hos den enkelte medarbejder. Vi beskæftiger studerende, nyuddannede og erfarne fagspecialister og prioriterer løbende efteruddannelse af den enkelte medarbejder højt. Det gør os kompetente, dynamiske og effektive.

Vi er i stand til at håndtere hele projektkæden fra enkle, mindre trafik- og byrumsopgaver til komplekse udviklings- og anlægsprojekter i helhedsløsninger for trafik og landskab.

Vores medarbejdere er fundamentet i vores rådgivning.

Find kontaktdata og personlige kompetenceoplysninger.
Hvordan er det at arbejde sammen med os? Læs om vores processer.
Gør karriere i Via Trafik. Søg job og se ledige stillinger her.