Rådgivende trafikingeniører

Toppen af kompetente og engagerede medarbejdere

Via Trafik blev etableret i 2000 af firmaets tre partnere: Mogens, Peter og Ulrik.

18 år efter den lyse ide beskæftiger vi ca. 60 engagerede og kompetente medarbejdere i vore to afdelinger i Birkerød og Aarhus.

Vi prioriterer kundens behov med skræddersyede løsninger, som er funderet i resultatorienteret viden og helhedssyn.

Vores mål er at bidrage til en bæredygtig samfundsudvikling gennem solid trafikrådgivning. Det gør vi med en stab af stærke kompetencer, mangfoldige erfaringer og med løbende indhentning af nyeste viden.
Vi bidrager til videndeling gennem undervisning, konferencer, artikler og gennem sparring med samarbejdspartnere og klienter.
Vi arbejder gerne tværfagligt og deltager i arkitektkonkurrencer og projekter sammen med andre rådgivere, hvor samarbejdet giver os forskellige erfaringer og et stærkt tværfagligt netværk.
Vi optræder som totalrådgiver, underrådgiver, solorådgiver og indgår også i konsortier.
Vi tilpasser organisation og bemanding til den konkrete opgave; i Danmark og i resten af verden.
Arbejdssproget er dansk, norsk, færøsk og engelsk, men vi kan også lidt fransk og tysk.

Det var ønsket om at levere optimal trafikrådgivning og samtidig skabe en arbejdsplads med høj arbejdsglæde og dynamik, der kickstartede Via Trafik i en nedlagt tømmerforretning nær Hillerød. Firmaet har udviklet sig fra de tre partnere til ca. 60 medarbejdere fordelt på fire fagområder i Øst- og Vestdanmark:

TRAFIKPLANLÆGNING – TRAFIKANALYSER – VEJPROJEKTERING – FORMIDLING

Strukturen i virksomheden er flad med en høj grad af selvstændighed hos den enkelte medarbejder. Vi beskæftiger studerende, nyuddannede og erfarne fagspecialister og prioriterer løbende efteruddannelse af den enkelte medarbejder højt. Det gør os kompetente, dynamiske og effektive.

Vi er i stand til at håndtere hele projektkæden fra enkle, mindre trafik- og byrumsopgaver til komplekse udviklings- og anlægsprojekter i helhedsløsninger for trafik og landskab.

Vores medarbejdere er fundamentet i vores rådgivning.

Find kontaktdata og personlige kompetenceoplysninger.
Hvordan er det at arbejde sammen med os? Læs om vores processer.
Gør karriere i Via Trafik. Søg job og se ledige stillinger her.