Rådgivende trafikingeniører

Toppen af kompetente og engagerede medarbejdere

Via Trafik blev skabt i 2000 af firmaets tre grundlæggere: Mogens, Peter og Ulrik.

Med mere end 20 år i bagagen har Via Trafik beskæftiget mange engagerede og kompetente medarbejdere i Birkerød og Aarhus og har løst alle slags trafikopgaver til gavn for trafikanter, vejbestyrelser og samfund.

DEN MEST KOMPLETTE RÅDGIVNING OM TRAFIK- OG VEJPROJEKTER I DANMARK

Den 1. november, 2022 blev Via Trafik en del af Sweco, som en selvstændig afdeling under ledelse af afdelingschef Mogens Møller, ligesom Peter Stanley Andersen fortsætter i Via Trafik som seniorspecialist og Ulrik Valentin Hansen, som markedschef.

Vi har nu samlet kompetencer, viden og erfaring med trafikplanlægning og mobilitetsprojekter under én paraply og tilbyder én rådgiver til alle projektfaser fra tidlig planlægning til anlæg i marken. Det giver de bedste forudsætninger for at komme succesfuldt i mål med ethvert trafik- og vejprojekt.

SOM KUNDE FÅR DU ADGANG TIL:

- Kompetencer, viden og erfaring med trafik- og mobilitetsprojekter, der giver de bedste forudsætninger for at komme succesfuldt i mål med ethvert trafik- og vejprojekt
- Landsdækkende tilstedeværelse og godt kendskab til lokale forhold, uanset, hvor i landet projektet er
- Specialister og rådgivere gennem hele processen: Fra trafikanalyse og -planlægning til borgerinddragelse og vejprojektering
- Ekspertise fra andre fagområder i Sweco, bl.a. bæredygtighed, broer, tunneller, byrum, støj, afvanding og miljø samt ikke mindst arkitektur og landskab

Dermed kan vi styrke dit projekt i et helhedsperspektiv.

Tværfagligt samarbejde og vidensdeling er en integreret del af vores fælles, faglige DNA. Derfor er vi altid opdaterede på de nyeste trafiktendenser, så vi kan skabe gode, bæredygtige trafikprojekter, der følger med tiden.

Vores ambition er at minimere klimabelastningen i vores projekter og skabe trafiksikre løsninger for fremtidens infrastruktur og mobilitet i Danmark.

Firmaet har kontorer i Øst- og Vestdanmark. Her varetager vi opgaver inden for følgende områder:

TRAFIKPLANLÆGNING – TRAFIKANALYSER – VEJPROJEKTERING – FORMIDLING

Find kontaktdata og personlige kompetenceoplysninger.
Hvordan er det at arbejde sammen med os? Læs om vores processer.
Gør karriere i Via Trafik. Se vores ledige stillinger her.